Bag facaden

Online marketing konsulent

Mit navn er Anne Schwalbe, og det er mig der er kvinden bag A.Schwalbe Consulting.

Her på sitet deler jeg ud af min viden om online marketing og giver gerne gode råd og vejledninger om emner og aspekter inden for online marketing.

Jeg har 4 års erfaring med online marketing og 10 års erfaring inden for design. Og selvfølgelig salg og markedsføring af egen virksomhed, gennem de seneste +10år.
Min erhvervserfaring er suppleret med uddannelse i digital marketing. Jeg har bl.a. taget en SEO business diploma, en social media advisor og diplomfagene customer insight der omhandler webanalyse og konverteringsoptimering, samt faget salg og forretningsudvikling m.fl. Således at jeg hele tiden kan tilføre din virksomhed ny viden og har indsigt i de seneste digitale trends.
Jeg er netop igang med diplomfaget Content marketing manager, som består af 2 sammensatte fag, nemlig content marketing og Mediaplatforme i kunderejsen.

Mission:
At identificere og udnytte virksomhedens digitale vækstpotentiale.
Vision:
At skaffe kvalificerede leads og omdanne disse leads til loyale kunder.

Brug for Rådgivning, en konsulent til at løse en enkeltopgave, eller en fast online marketing konsulent!


Ikke alle virksomheder har ressourcerne til at ansætte en marketing manager og gør derfor brug af eksterne konsulenter og marketingbureauer. Uanset om du vælger at ansætte eller benytte en outsider er der en række af fordele og ulemper.
Ved at benytte en online marketing konsulent som mig, får du en fast Online Marketing medarbejder, med bred digital indsigt, der følger alle opgaver sikkert i mål. Se mine services

 

Mail

freelancer@aschwalbe.dk

Telefon

+45 30661332

Adresse

Fyllestedvej 44, 5463 Harndrup

Top