Content marketing

Lad kunderne komme til dig….

I stedet for altid at være anmassende (se mig – hør mig) og måske skubbe kunderne væk. Skulle du prøve at lade kunderne komme til dig!

Det kan man jo ikke uden at reklamere – tænker du sikkert.

Jo, det kan man faktisk … og så kan det endda gøres langt billigere end 1000 flyers, store TV-reklamer m.m. hvis man selv er lidt opfindsom.
Med Content marketing kan du ikke bare tiltrække kunderne, med du kan også skabe loyale kunder der kommer igen.

Reklamer skal bruges til at skabe opmærksomhed omkring sit produkt og eller services. Men er kunden først i gang med at undersøge markedet, handler det i langt højere grad om at vise vejen til netop din virksomhed.

Content marketing handler i korte træk om at skrive eller producere noget relevante indhold, som har værdi for din målgruppe og som selvfølgelig er relevante i forhold til dit forretningsområde og så få dette distribueret på nettet.

 

What's In It For Me! (WIIFM)

 

Opnå større synlighed og skab stærke relationer og troværdighed omkring din virksomhed.

Content marketing er fremragende til at opnå større online synlighed, opbygge relationer og troværdighed omkring din virksomhed. For mig er content marketing nøglen til at formidle mine kerneværdier og giver i høj grad mulighed for at arbejde med visuel kommunikation.

Content marketing kan anvendes alene eller i et sammenhæng såsom e-mail marketing, Videor, SoMe, blog, hjemmside, seo tekster m.v.

Brug for en Content marketing manager!

freelancer@aschwalbe

30661332

Følg mig på de Sociale medier.

Top