Bag facaden

Online marketing konsulent

Mit navn er Anne Schwalbe, og det er mig der er kvinden bag A.Schwalbe Consulting.

Her på sitet deler jeg ud af min viden om online marketing og giver gerne gode råd og vejledninger om emner og aspekter inden for online marketing.

Jeg har 5 års erfaring med online marketing og 10 års erfaring inden for design, og selvfølgelig salg og markedsføring af egen virksomhed, gennem de seneste 12år.
Min erhvervserfaring er suppleret med uddannelse i digital marketing. Foruden en SEO business diploma, og en social media advisor, har jeg de seneste år taget diplomfagene customer insight der omhandler webanalyse og konverteringsoptimering. Diplomfaget Salg og forretningsudvikling, Content marketing manager, digital strategi m.fl.
Således at jeg hele tiden kan tilføre din virksomhed ny viden og har indsigt i de seneste digitale trends..

Med en brændende passion for visuel kommunikation, evnen til at lytte samt indsigt i de seneste digitale trends. Omsætter jeg viden og kreativitet til målrettet markedsføring, der skaber engagement og konverteringer.
Min mission er at identificere og udnytte din virksomheds digitale vækstpotentiale.

Brug for Rådgivning, en konsulent til at løse en enkeltopgave, eller en fast online marketing konsulent!


Ikke alle virksomheder har ressourcerne til at ansætte en marketing manager og gør derfor brug af eksterne konsulenter og marketingbureauer. Uanset om du vælger at ansætte eller benytte en outsider er der en række af fordele og ulemper.
Ved at benytte en online marketing konsulent som mig, får du en fast digital samarbejdspartner, med bred digital indsigt, der følger alle opgaver sikkert i mål. Se mine services

 

Mail

freelancer@aschwalbe.dk

Telefon

+45 30661332

Adresse

Fyllestedvej 44, 5463 Harndrup

Top