Digital Forretningsudvikling

Digital Forretningsudvikling

Kom i gang med online marketing med et projektforløb og følg op på din indsats med en ekstern marketing manager

Digital forretningsudvikling også betegnet som digitalisering, kræver et godt fundament i form af en grundig analyse, som er altafgørende for en god langsigtet strategi.
Nedenstående forretningskoncept henvender sig til virksomheder som ønsker mere end bare digital tilstedeværelse men derimod virksomheden, der har indset, at det ikke er nok, bare at være tilstede online, men at der også skal arbejdes mere strategisk med sin tilstedeværelse.
Jeg har erfaring med at skabe vækst med sammentænkning af forskellige typer online markedsføring for både webshops og B2B-virksomheder – eksempelvis via content marketing via forskellige kanaler, Google AdWords, Facebook annoncering, Youtube, e-mail markedsføring, SEO, og konverteringsoptimering af alle typer hjemmesider, samt mulighederne for implementering af målsporing og e-handelssporing, så resultatet af din strategi bliver målbar.

 

Projektaftale eller en fast samarbejdsaftale! 

> Sådan kommer du i gang med Online marketing, content marketing, sociale medier o. lign.

Dette forløb består af to dele. Et projektforløb og et samarbejdsforløb. Første del som er projektforløbet, består i at lægge en køreklar plan for virksomheden, herunder en digital strategi og nogle opsatte mål og KPI’er. Et sådan forløb kunne også omfatte udarbejdelse af en contentmarketing strategi eller en social marketing strategi.
Del 2 består i en efterfølgende samarbejdsaftale, hvor jeg vil fungere som ekstern marketing manager i virksomheden og støtte op omkring de planer der er lagt. Det kunne være at udsende nyhedsbreve, SEO-optimering, opslag på de Sociale medier, samt at følge med i udviklingen ved hjælp af data, således virksomheden kan skrue enten op eller ned for de valgte marketingaktivister, og dermed undgå at spilde ressourcer og budget på noget der ikke virker.

Projektforløbet

Indholdet i et projektforløb varierer fra virksomhed til virksomhed og afhænger af, om der er tale om en overordnet strategi for hele det digitale område, eller om strategien kun skal omhandle eksempelvis en contentmarketing strategi eller social mediestrategi.

En projektaftale løses uden nogen form for bindinger. Det sker normalt på baggrund af et tilbud med en fast ramme og pris. Har du brug for, at få analyseret dit marked, kundeindsigt, en analyse af dit eksisterende website, så kan en projekt-aftale være det rette valg.

Læs mere om projektforløbet

 

Samarbejdsforløbet

Planerne er lagt og hvis virksomheden gennem projektforløbet har valgt mig som ekstern marketing konsulent, eksempelvis 5 timer ugentligt, er alt forarbejdet klar og min fornemmeste opgave er at sikre virksomheden kommer bedst muligt i mål med strategien og de opsatte KPI’er.
Hver måned følger jeg op på aktiviteterne og foreslår justeringer eller nye tiltag. Alt sammen med det formål at få styr på din marketing, øge dit salg og kendskabet til dig og din virksomhed. Denne aftale løber typisk 3, 6 eller 12 måned.

Læs mere om en samarbejdsaftale

 

Hjælp til forretningsudvikling!

Mail

freelancer@aschwalbe.dk

Telefon

+45 30661332

Adresse

Fyllestedvej 44, 5463 Harndrup

Top