Ydelser

Marketingydelser

Markedsføring har til formål at tiltrække besøg til virksomhedens website, omdanne de besøgende til kunder, og herefter at fastholde kunderne.
Er du usikker på hvilke marketingaktiviteter du bør arbejde med, kan en digital forretningsplan, større kundeindsigt, eller en brugerrejse analyse være et godt udgangspunkt. Jeg tilbyder både projektrelaterede opgaver og faste samarbejdsaftaler.  

 

Strategi & Eksekvering

Digital Forretningsudvikling

Tag del i din virksomheds digitale transformation, med et projektforløb og for at kontrollere og sikre du kommer i mål, tilbyder jeg et efterfølgende samarbejdsforløb

  Strategi & Eksekvering       

Content Marketing

Branding og Positionering

Content marketing er fremragende til at opbygge relationer og troværdighed omkring din virksomhed, og nøglen til at formidle sine kerneværdier.

 

  I gang med Content marketing  


Online synlighed

Tiltræk webbesøgende

Der er mange måder at skaffe nye kunder (leads) på. Jeg arbejder med flere metoder, ofte i en kombination. Herunder SEO-optimering, Social media marketing, content marketing, online annoncering.

  Tiltræk besøgende         

 

Website optimering

Omdan dine webbesøg til kunder
Mange virksomheder er ofte så fokuseret på at skaffe nye kunder, at de ofte glemmer også at have fokus på de kundeemner der allerede har fundet vej til virksomhedens website eller webshop.
 

 Omdan webbesøg til kunder 


Digital design & Video

Ord gør det ikke alene

Stærk visuel kommunikation kan være med til at skabe opmærksomhed samt synliggøre og understrege et budskab. Jeg har leveret kreative grafiske løsninger siden 2005 og har de seneste år også arbejdet med videoproduktion.

.

  Se udvalgte cases        

Overvejer du outsourcing!

Mail

freelancer@aschwalbe.dk

Telefon

+45 30661332

Adresse

Fyllestedvej 44, 5463 Harndrup

Top