Online synlighed

Online synlighed og branding

Der er mange måder at skaffe nye kunder (leads) på. Jeg arbejder med flere metoder, ofte i en kombination. Herunder SEO-optimering, Social media marketing, Online annoncering m.m.

For at øge kendskab til din virksomhed og/eller virksomhedens produkter, kan brug af SoMe (Sociale medier) være et godt værktøj, kombineret med online annoncering. Valg af distributionskanal afhænger helt af hvem dine målgrupper er og hvilke positionering du ønsker at skabe i kundernes bevidsthed. Ønsker du kunderne skal se dig, som en leverandør af kvalitet, prisbillig eller noget helt andet.

Er du nystartet eller har din virksomhed netop lanceret et nyt produkt eller service, ligger dit vækstpotentiale i mere trafik og branding.

 

Seo optimering og Adwords

Brugen af onlinesøgninger (search) er nok Danskernes foretrukne informationskilde, hvorfor SEO-optimering, eventuelt støttet op med Adwords annoncering, er en væsentlig kilde til at skabe nye leads.

SEO er en metode, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner såsom Google. Med SEO, får du flere kvalificerede leads (webbesøg) uden at skulle betale pr. klik.

> mere om seo optimering

Sociale medier

Annoncering på de sociale medier såsom Facebook, er i dag en nødvendighed som at blive set og hørt.

På Facebook eksempelvis, er det kun op mod 2 % af dine følgere der ser dine opslag. Dette hænger sammen med Facebooks algoritme. Jo større aktivitet i form af engagement på siden, des flere når opslaget ud til. Derfor benytter flere og flere virksomheder sig af annoncering.

> Læs mere om Sociale medier

Content marketing

I stedet for altid at være anmassende (se mig – hør mig) og måske skubbe kunderne væk.
Skulle du prøve at lade kunderne komme til dig!

Content marketing er fremragende til at opnå større online synlighed, opbygge relationer og troværdighed omkring din virksomhed.

> Læs mere om Content marketing

 

Brug for større online synlighed!

Mail

freelancer@aschwalbe.dk

Telefon

+45 30661332

Adresse

Fyllestedvej 44, 5463 Harndrup

Top